Colombo & Bariani logo

Colombo & Bariani

Axe cu came sport

 Pentru a obtine un un plus de putere si cuplu, peste ceea ce se poate obtine dintr-o resoftare normala, este necesar a se interveni fizic asupra motorului, in cazul de fata, prin schimbarea axelor cu came.

Pentru cine nu stie, axele cu came au rolul de a comanda mecanic deschiderea supapelor de admisie si evacuare. Cursa deschiderii si inchiderii acestor supape este determinata de dimensiunile si forma lobilor de pe axele cu came.

Prin modfificarea acestor lobi, se pot optimiza timpii de actionare a supapelor si implicit cantitatea de aer sau amestec introdusa in camera de ardere. Si pentru ca in astfel de cazuri nu se admit greseli de niciun fel si este nevoie de o vasta experienta , am apelat la Colombo & Bariani.

Compania italiana Colombo & Bariani srl este una dintre cele mai renumite firme producatoare de axe cu came sport. Cu o experienta de peste 60 de ani in acest domeniu, a ajuns sa fie recunoscuta la nivel mondial pentru standardele sale ridicate in productia acestor piese. Astfel, nume cu greutate in Motorsport, ca si Abarth, Autodelta, Alfa-Lancia Corse, Osca-Maserati au ales deja profesionalismul Colombo&Bariani.

Pentru a vedea tipurile de axe cu came disponibile, precum si lista de preturi, va rugam sa downloadati ACEST FISIER.