Inapoi la lista

Reparatie soft pornire VAG

ACUM SI IN BUCURESTI! PENTRU DETALII VA RUGAM SA VIZITATI SECTIUNEA ' CONTACT'.

Nu este un secret faptul ca exista unele exemplare in randul automobilelor produse de concernul VAG (Volkswagen AG.) care intampina probleme la partea de pornire a motorului cand acesta este cald. Acest fapt se datoreaza unei erori de soft (un bug) din fabrica si apare numai in randul motoarelor TDI.

“Simptomele” unei astfel de erori sunt simple: motorul rece porneste foarte bine, iar cand se incalzeste, porneste greu sau chiar deloc, pana in momentul in care temperatura lichidului de racire scade.

Daca si TDI-ul dumneavoastra se comporta la fel, AutoPerform va poate ajuta cu reparatia softului de pornire, iar masina se va comporta normal. Am intalnit multi proprietari de astfel de exemplare TDI care au cheltuit inutil sute de Euro pe injectoare sau pompe de injectie, fara a da vreun rezultat.

Cele mai intalnite motoare cu astfel de probleme sunt 1.9 TDI de 105 CP (Golf 5, Seat Leon etc.) si 1.9 TDI de 90 CP (Golf 4, Skoda Octavia etc.) insa nu sunt singurele, cazurile extinzandu-se la aproape toata gama TDI.

Pretul unei reparatii soft de pornire este de 99 Euro + TVA.

Oferta!!! In cazul in care doriti chiptuning pentru o astfel de masina, se achita pretul pentru acesta, reparatia de pornire fiind GRATUITA !